Jennifer (Almere, Tussen de Vaarten)

Gastouder Jennifer
  • Soort opvang: BSO Buitenschoolse opvang
  • Plaats: Almere, Tussen de Vaarten
  • Leeftijdscategorie╠łn: 4 t/m 12
  • Huisdieren: Parkiet
  • BSO opvang: ja
  • Ophalen van school: Basisschool de Compositie en overige in overleg
  • Bijzonderheden: Alle werkdagen geopend. Voornamelijk VSO en BSO. Zeer beperkt plek voor dagopvang.

Opvangdagen

Open van 07:00 tot 19:00 uur. Andere opvangtijden in overleg.

ochtend middag avond
Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.
Bekijk inspectierapport
van de GGD

Bijzonder leuk, gezellig en relaxed. Even rustig bijkomen na schooltijd, gezellig een praatje maken, een spelletje doen of buiten spelen,... Ieder krijgt de ruimte om even bij te komen van een dag school op zijn of haar manier. 

Je ziet ons regelmatig buiten. We maken graag een wandeling en pakken onderweg wat speeltuintjes mee. 

 

Mijn naam is Jennifer ('82) en ik woon met mijn vriend en 2 kindjes (2012 en 2016) in Tussen de vaarten Noord. In 2001 heb ik mijn SPW 4 diploma behaald.

Mijn pedagogische visie draait om het volgen van de individuele behoefte van ieder kind. Dat betekent in de dagelijkse opvangpraktijk, dat ik niet alleen babies in hun eigen slaap- en voedingsritme volg, maar ook dat ik de activiteiten voor babies, dreumesen en peuters afstem op het (energie) niveau van het kind.

Ik werk graag met thema's; rondom de seizoenen en feestdagen bijvoorbeeld. Af en toe zullen er wellicht ook wat gebaren(liedjes) ter ondersteuning gebruikt worden binnen het thema gezien ik afgestudeerd ben als docent Nederlandse Gebarentaal (NGT) en nog steeds affiniteit heb met deze prachtige taal.

Ik bied voornamelijk BSO-opvang maar bij aanwezigheid van een oudere broer of zus is, in overleg, eventueel ook dagopvang mogelijk.

Voor vragen, beschikbaarheid of voor een vrijblijvende kennismaking, kan er contact opgenomen worden met gastouderbureau Vereen.

Meer informatie? Neem contact met ons op