Marijke (Zeewolde)

Gastouder Marijke
  • Soort opvang: dagopvang
  • Plaats: Zeewolde
  • Leeftijdscategorie╠łn: 0 tot 4 jaar
  • Huisdieren:
  • BSO opvang: nee
  • Ophalen van school: in overleg
  • Bijzonderheden: Christelijke opvang Ervaren

Opvangdagen

Open van 07:30 tot 18:00 uur. Andere opvangtijden in overleg.

ochtend middag avond
Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.
Bekijk inspectierapport
van de GGD

Ik bied als gastouder kinderopvang aan voor uw kind van di t/m vr. van 7:30 -18:00, eerder brengen en/of later ophalen is bespreekbaar. 

Mijn opvang heet Flierefluiters en vierde in 2020 haar 5 jarig jubileum! Naar buiten gaan en vrij spel vind ik belangrijk. Ook vind ik het belangrijk dat elk kind zich in zijn/haar tempo kan ontwikkelen en zich fijn voelt op de plek waar hij/zij is. Ik bied activiteiten aan op het ontwikkelingsniveau van het kind, daarbij geldt, niks moet en veel mag. Boekjes lezen, bouwen, spelen met de auto's, liedjes zingen, samen dansen, lekker gek doen of juist even chillen, het kan allemaal. Bij de allerkleinsten volg ik het ritme van thuis, vanaf ongeveer een jaar gaan gaan de kinderen mee in het ritme van de groep wat betreft eten en drinken. Heb me verdiept in de kleintjesmethode en het is een feestje om met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan wanneer ze met vast voedsel gaan beginnen. 

Bent u op zoek naar een gastouder in Zeewolde of een vraag hebben aan mij bel dan met Gastouderbureau Vereen!

Opvang op maat van kinderen 0-4 jaar met de visie spelenderwijs groeien.
Zorgdragen voor een veilige maar uitdagende speelomgeving inspelend op de behoefte van het kind waarbij activiteiten worden aangeboden passend bij de ontwikkelingsfase.
Dagelijks naar buiten, samen verwonderen in de natuur.

Meer informatie? Neem contact met ons op