Natanja (Dronten West- De Gilden)

Gastouder Natanja
  • Soort opvang: Bij gastouder thuis
  • Plaats: Dronten West- De Gilden
  • Leeftijdscategorie╠łn: 0 t/m 4
  • Huisdieren: vis
  • BSO opvang: nee
  • Ophalen van school: n.v.t.
  • Bijzonderheden: Christen Alle kinderen zijn welkom.

Opvangdagen

Open van 07:00 tot 19:00 uur. Andere opvangtijden in overleg.

ochtend middag avond
Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.

Hoi, ik ben Natanja!

Ik ben geboren in 1975. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we  twee kinderen; Nathan (2014) en Joël ( 2016). We zijn in november 2018 verhuisd naar Dronten. Ik heb verschillende banen gehad, maar werken met en zorgen voor kinderen trok mij het meeste aan. Daarom heb ik in 2013 mijn pedagogische medewerker 3 behaald. Vervolgens ben ik een aantal jaren gastouder geweest in mijn vorige woonplaats. Daarnaast heb ik ervaring in kinderdagverblijven, kindervakantiekampen en tussenschoolse opvang.

 

Ik ben graag buiten. Mijn hobby`s zijn fietsen, wandelen, zingen in een koor en handwerken. Ook knutsel en zing ik graag met de kinderen. 

Creakids gastouderopvang ligt in een kindvriendelijke woonomgeving, in de buurt van een kleine en grote speeltuin op loopafstand.

Bij mij thuis is er een heleboel te beleven, zoals; een boekje lezen, samen liedjes zingen, lekker knutselen, kleien, verven, of lekker spelen in de speelhoek. In de achtertuin is er ook buitenspeelgoed. We hebben een fruit en broodmoment en een slaapmoment voor wie het nodig heeft. Er zijn 2 slaapkamers waar even een middagdutje kan plaatsvinden. Daarnaast kunnen we nog de was opvouwen of een kleine boodschappen doen. Soms fietsen we met de bakfiets naar het bos en maken we daar een wandeling. 

Verder vind ik de 3R's belangrijk en elkaar respecteren. Ja is ja en nee is nee, beloofd is beloofd.

Wanneer komt u met mij verder kennismaken??

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op