Nathalie (Doetinchem)

Gastouder Nathalie
  • Soort opvang: Bij gastouder thuis
  • Plaats: Doetinchem
  • Leeftijdscategoriën: 0-12 jaar
  • Huisdieren: geen
  • BSO opvang: ja
  • Ophalen van school: in overleg
  • Bijzonderheden: veel ervaring in het werken met kinderen en jeugd, kunstzinnig, creatief, muzikaal, sportief

Opvangdagen

Open van 09:00 tot 17:00 uur. Andere opvangtijden in overleg.

ochtend middag avond
Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.

Mijn naam is Nathalie (1978). Samen met mijn drie lieve dochters woon ik in de wijk Schöneveld-Noord in Doetinchem.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van jonge en oudere kinderen; als docent beeldende vorming, activiteitenbegeleider in de crisisopvang, gastouder en begeleiding van kinderen die uit zijn gevallen op school.

“Ik zal zo veel mogelijk aansluiten bij het ritme dat het kind thuis heeft.“

Door Vereen ben ik weer als gastouder gestart. Het is mijn talent kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Ik begeleid kinderen graag in het vinden van een prettige omgang met elkaar en de omgeving. Daarnaast help ik ze bewust te worden van hoe je je lichaam gezond kan houden door gezonde voeding, beweging, buitenlucht, beperkt gebruik van beeldschermen en rust. Ik zal zo veel mogelijk aansluiten bij het ritme dat het kind thuis heeft en ga daarvoor graag met de ouders in overleg. Ik wandel, knutsel, en maak graag muziek met de kinderen.

Om ieder de nodige aandacht en rust te kunnen bieden, zal ik maximaal 3 gastkinderen tegelijk opvangen. Zowel binnen als buiten hebben we de ruimte. Er zijn twee speeltuinen op loopafstand en zelf heb ik een heerlijke ruime ingesloten tuin waarin de kinderen van alles kunnen ontdekken.

Heeft u interesse, of wilt u meer weten over mijn gastouderopvang? Neemt u dan contact met mij op via gastouderbureau Vereen!

Meer informatie? Neem contact met ons op