Paula (Zeewolde)

Gastouder Paula
  • Soort opvang: Gastouder
  • Plaats: Zeewolde
  • Leeftijdscategorie╠łn: 0 t/m 12
  • Huisdieren: Hond, poezen en kwartels (in de tuin)
  • BSO opvang: ja
  • Ophalen van school: In overleg
  • Bijzonderheden: Buitenmens, veel energie, dierenliefhebber, ...

Opvangdagen

Open van 07:00 tot 19:00 uur. Andere opvangtijden in overleg.

ochtend middag avond
Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.
Bekijk inspectierapport
van de GGD

De Kakelboom visie
De kinderen moet zich thuis en geliefd voelen bij de Kakelboom. Als een kind zich veilig en gewaardeerd voelt, kan en durft het zich te ontwikkelen. Ieder kind is anders, ze hebben andere karakters en leren en ontwikkelen in hun eigen tempo. Dat wordt gewaardeerd en gerespecteerd en er wordt naar ieder kind als individu gekeken. Spelenderwijs leren de kinderen normen en waarden, net zoals thuis. Door spelletjes, lezen en aandacht worden de kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Het is vanzelfsprekend maar toch ook wel heel belangrijk dat de kinderen hier plezier hebben. Mede door alle genoemde punten en door goede verzorging, openheid en geborgenheid, veel persoonlijke aandacht en een leuke daginvulling komt dat wel goed.

Het uurtarief bedraagt € 6,25 per kind. Op www.toeslagen.nl kunt u berekenen op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft.

 

Mijn naam is Paula Vos-Tolboom, geboren in Amersfoort,1983. Een echte keientrekker, dat ben ik. Na het afronden van mijn grafische opleiding “rolde” ik als vanzelfsprekend de uitgeverij van mijn ouders binnen. Daar ontwikkelde ik mijn creativiteit verder. Eerst onderaan en langzaam omhoog rollend.

De geboorte van mijn dochter betekende een draai. Niet eerder was ik zoveel onschuld en liefde tegengekomen. Ik besloot het roer om te gooien en een andere kant uit te rollen. Deed de opleiding MBO Pedagogisch Werker en startte mijn eigen gastouderopvang. Weg veiligheid en dikke, dure klanten van de zaak maar zoveel leuker en dankbaarder, deze kleine klantjes.

Een buitenmens, dat ben ik. Graag ga ik op pad met mijn kinderen om te wandelen en spelen. Andere kernwoorden die mij omschrijven: zorgzaam, actief, spontaan, liefdevol en vrolijk.

Meer informatie? Neem contact met ons op