Sabah (Almere, Poort)

Gastouder Sabah
  • Soort opvang: Bij gastouder thuis
  • Plaats: Almere, Poort
  • Leeftijdscategorie╠łn: 0 t/m 3
  • Huisdieren: geen
  • BSO opvang: nee
  • Ophalen van school: In overleg
  • Bijzonderheden:

Opvangdagen

Open van 06:00 tot 18:00 uur. Andere opvangtijden in overleg.

ochtend middag avond
Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.

Mijn naam is Sabah, moeder van twee dochters. Samen met mijn man en kinderen woon ik in het mooie Almere Poort. 

Ik bied professionele dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar. In een veilige en stimulerende omgeving ontvangen de kinderen een deskundige en liefdevolle verzorging. Drie belangrijke activiteiten: Liedjes zingen, boekjes lezen en lekker bewegen, komen met regelmaat aan bod. 

Na het afronden van mijn studie; sociaal pedagogisch medewerker(SPW3), ben ik gaan werken in de kinderopvang. Ik heb nu ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang, zowel in de dagopvang als de buitenschoolse opvang.

In deze periode heb ik ervaren dat werken met kinderen echt mijn passie is, kinderen hebben zoveel plezier in de kleine dingen in het leven en ik heb ook geleerd hoe je kunt inspelen op de individuele behoeften en mogelijkheden van uw kind om dit optimaal te benutten.

Door mijn ruime ervaring als pedagogisch medewerkster weet ik de ontwikkelingsbehoefte van uw kind goed te herkennen, hierdoor kan ik de juiste begeleiding en zorg bieden die uw kind helpt bij het leren van communicatieve en sociale vaardigheden.

Lekker ontspannen na schooltijd met uitdagende activiteiten

Kinderen krijgen vanuit school al veel opzich af en daar houden wij rekening mee. Bij Funkids-poort kunnen kinderen lekker ontspannen na schooltijd. Wordt het buiten spelen, kleuren, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen? Alles is mogelijk en de kinderen kunnen zelf de activiteiten kiezen.

Inspirerende, warme en veilige opvanglocatie

Mijn huis is een fijne, veilige en vertrouwde plek waar uw kind met liefde verzorgd wordt

Bij mij krijgen de allerkleinste kinderen de ruimte om in alle rust te groeien en hun eigen wereld te ontdekken. Peuters zijn dol op ontdekken; Het is goed voor hun motoriek, vaardigheden en zelfvertrouwen. Daarnaast hanteren wij een vaste dagindeling waarin eten, drinken, spelen, slapen en verschonen op vaste tijden terugkomen, dit zorgt voor regelmaat en vertrouwen.

Een plek waar elk kind zich kan ontwikkelen

Geen enkel kind is hetzelfde, dat maakt het werken met kinderen uniek

Iedere dag geniet ik weer van al die praatjes van kinderen, hoe klein ze ook zijn, want ook met baby’tjes kun je een heel gesprek voeren. Daarbij komt dat geen enkel kind hetzelfde is. En dat maakt het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling zo interessant.

Meer informatie? Neem contact met ons op