Over Ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00. Het kan voorkomen dat we een afspraak hebben en/of op locatie zijn bij een gastouder, in dat geval bellen we u later terug!

Gunstige tarieven

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan en zie het zelf!

Tarief van onze Gastouders

Wij adviseren onze gastouders bij het vaststellen van een uurtarief. De gastouder is echter een zelfstandig ondernemer en beslist uiteindelijk zelf zijn of haar uurtarief. 

Het uurtarief is vaak afhankelijk van; ervaring, locatie, ruimte, mogelijkheden, scholing, opleiding en de opvangvraag in de regio. 

Tarief bureaukosten

Een bijdrage voor alle zorg en bemiddeling via gastouderbureau Vereen. 

- goede zorg en uitvoering van alle wettelijke taken van het gastouderbureau

- goede begeleiding van u en de gastouder 

- uw gastouder is verzekerd voor aansprakelijkheid

- hulp bij zoeken van vervangende gastouder bij ziekte of verlof

 

Vergoeding en kinderopvangtoeslag

Het tarief van de gastouder en de bijdrage voor het gastouderbureau vallen onder deze vergoeding. Wij maken altijd een schatting van de gemiddelde uurprijs en het verwachtte aantal opvanguren per jaar/ maand. Daarnaast ontvangt u maandelijks een urenoverzicht met de totaalprijs en kunt u zo nodig het bedrag via toeslagen.nl aanpassen. 

Kinderopvangtoeslag

In 2023 werd er kinderopvangtoeslag gegeven over een maximaal bedrag van €6,85.

In 2024 wordt dit bedrag verhoogd naar (zover nu bekend) € 7,24. 

Meer weten en exact uitrekenen wat u aan kinderopvangtoeslag kunt krijgen? Ga naar: 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kinderopvangtoeslag

 

 

Gastouder Babet: Onwijs fijn en lief bureau om mee samen te werken! Nemen de tijd voor je als je ergens mee zit. Zoeken dingen uit voor je. kortom een hele fijne samenwerking.!! (FB)

Ik ben aangesloten bij dit bureau en ze zijn onwijs lief! Heel fijn in de omgang. Als het even tegen zit krijg je een lief kaartje, met je verjaardag. Naar de ouders ook heel fijn. Contact is goed, alles word netjes bijgehouden. Goed bereikbaar. Kortom een top bureau! De ouders en ik zijn er blij mee. (Google)

Gastouder Shirley: Zeker, ze heeft mij gebeld, heb een fijn gesprek gehad. Wat ik ook prettig vind, is dat ze zelf ook gewerkt heeft als gastouder, waardoor ze weet waar je tegen aan kunt lopen. (FB)

Gastouder Martine: Goed bureau, wat alles update heeft en snel reageert op vragen en/of opmerkingen. (Google)

Gastouder Jolanda: Echt een aanrader. Ze zijn heel betrokken bij de opvang. Als er een probleem is bij zowel de ouders of gastouders helpen ze je heel goed. Ze zijn heel kundig in hun vak en zijn als gastouderbureau echt up to date van de laatste regels. Kortom een super gastouderbureau. (Google)

Gastouder Thea: Een aanrader..... Bij een vraag reageren ze snel en kundig. (Google)

Ouder Renate: Echt een aanrader !! Alles wordt tot in de puntjes uitgezocht en voor ouders geregeld. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen... (FB)

Ouder Bajpai: We are very happy with the agency. They are helpfull. Everything is new for us and she takes a lot of time to explain. We can always call her for information. Very quick response. 

Ouder Boons: Dit fijne bureau heeft ons kunnen koppelen aan een hele fijne gastouder die precies bij ons als gezin past.
Ze zijn goed bereikbaar en hebben altijd antwoord op onze vragen. (Google)

Contactpersoon ouders: Echt een aanrader !! Alles wordt tot in de puntjes uitgezocht en voor ouders geregeld. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen... (Google)

Ouder Felsheim: 4 sterren (Google)

Gastouder Yasemin: Een aanrader!!! Zij is heel vriendelijk en betrouwbaar. Zij staat voor de ouders en ook voor de gastouderopvang. Zij is altijd bereikbaar. Ik ben heel tevreden met haar. Dankjewel Mariska voor alles. (Google)

Ook heerlijk om mee op pad te gaan in de winter!  Te huur bij Vereen.

Gastouders bij Vereen ontvangen korting op de huurprijs. Mail voor meer informatie en prijzen naar info@gob-vereen.nl.

 

Onze naam

Vereen is een samentrekking van de namen Vera en Noreen. Deze twee meiden hebben Vereen een stuk ervaring meegegeven op het gebied van opvoeding en kinderopvang.

Vereen bevat daarnaast nog een belangrijke kerntaak van het gastouderbureau, namelijk “het verenigen of samenbrengen van ouders en gastouders”.

"Goede opvang voor onze kinderen en ouders die met een gerust hart de zorg voor hun kind aan de gastouder overlaten voor een paar uurtjes."

Gastouderbureau regio Almere, Dronten, Zeewolde en Amsterdam

Gastouderopvang heeft veel voordelen en wordt door velen als zeer prettig ervaren. Met de juiste match en de juiste begeleiding wordt het een succes. Een gastouderbureau is veel meer dan een tussenbureau die het papierwerk en de financiële administratie regelt. 

  • Goede begeleiding 
  • Goede en snelle (financiële) ondersteuning
  • Gastouder ziek of op vakantie? Wij doen ons best vervanging te vinden.
  • Scholing op maat 
  • Collectieve gastouderverzekering op maat, alle kinderen zijn meeverzekerd
  • EHBO voor gastouders en ouders
  • Huisfotograaf 
  • Kiddybusverhuur 

Bij Vereen kunt u erop vertrouwen, dat we enthousiast zijn en een pro actieve houding hebben. Wij zullen steeds aan onszelf en de kwaliteit blijven werken.

Samen met de ouders en gastouders zorgen we ervoor, dat de opvang plezierig verloopt. Onze kinderen verdienen dat!

Een link naar het inspectierapport van de GGD

Visie

De kinderen worden in een huiselijke, veilige, kleine setting opgevangen, waardoor er veel persoonlijke aandacht en begeleiding is voor de kinderen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en wensen. Gastouders zijn zelfstandigondernemers zonder personeel. Hun kinderopvang vindt plaats in de eigen woning of in de woning van de ouder. Wel zo vertrouwd!

Missie

Vereen gelooft erin dat de ontwikkeling van het jonge kind veel invloed heeft op de latere ontwikkeling en heeft daarom een passie voor het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen op sociaal en emotioneel gebied.

Vereen is opricht vanuit een jarenlange en zeer brede onderwijservaring, ervaring als gastouder en als ouder. De ervaring, kennis en de passie van Vereen stellen Vereen in staat om gastouders te begeleiden in het bieden van goede opvang met zorg voor een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving. 

Centraal staat: ieder kind ontwikkelt zich op eigen tempo en met plezier! Daarbij is er steeds aandacht voor (Christelijke) omgangs- normen en waarden.

Match

Daar waar je geen keus hebt uit de leidster bij het grootschalige kinderdagverblijf, heb je wel een keus bij gastouderopvang. Het maken van de juiste match is een kunst en cruciaal voor een structurele succesvolle opvang! U geeft aan wat u belangrijk vindt en wij zoeken een passende match met u!

Onze werkwijze

Aanbod

Ons aanbod is bewust divers en breed. Wij gaan specifiek voor u op zoek naar een passende gastouder of u meldt zich bij ons aan met een gastouder voor bemiddeling. 

In heel Nederland zijn er veel gastouders, maar welke gastouder past bij u? Daar helpen wij u graag mee. Wanneer wij een match of meerdere matches hebben gevonden, dan stellen wij hen graag aan u voor. Wanneer u enthousiast bent, dan maken wij graag alles in orde voor u, om de opvang goed van start te laten gaan.

Wen-moment of kennismaking tussen kind en gastouder

Voordat de opvang daadwerkelijk van start gaat zullen de kinderen een aantal keer wennen bij de gastouder. Een wen-moment geeft de gastouder en het kind de gelegenheid om elkaar te leren kennen. 

Start van de opvang

De daadwerkelijke opvang gaat van start na de wendagen. De benodigde contracten en documenten zijn dan ondertekend. U ontvangt van Vereen uw persoonlijke inloggegevens voor “mijn Vereen”. Hier kunt u de opvanguren die door de gastouder worden bijgehouden goedkeuren. Na goedkeuring ontvangt u via Vereen een factuur. Ook vindt u er alle documenten, gegevens en eventueel het digitale schriftje van de opvang van uw kindje. 

Evaluatie van de opvang

Enkele weken na de start, zal de opvang met u en de gastouder worden geëvalueerd. Dit evaluatiemoment herhaalt zich vervolgens jaarlijks en indien gewenst vaker.

Mijn Vereen

Persoonlijke inloggegevens

U ontvangt van Vereen uw persoonlijke inloggegevens voor de online urenregistratie en toegang tot uw vertrouwelijke documenten. Wees discreet met deze gegevens en deel ze nooit met anderen.

Online urenregistratie

De opvanguren worden bijgehouden door de gastouder middels een online urenregistratie in "Mijn Vereen". "Mijn Vereen" is onderdeel van "Portabase", een betrouwbare partij die software levert voor de gastouderopvang. U geeft uw goedkeuring op het maandelijks urenoverzicht, waarna u automatisch via Vereen een factuur ontvangt.

Uitbetaling

U betaalt het bedrag aan gastouderbureau Vereen. Vereen is wettelijk verplicht om het bedrag binnen 5 werkdagen naar de rekening van uw gastouder over te maken. Door tussenkomst van het gastouderbureau kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Zonder deze zogenoemde kassiersfunctie van het gastouderbureau kan dit niet. 

Nieuwsbrieven

Belangrijke informatie en nieuws omtrent uw kinderopvang ontvangt u van ons middels een nieuwsbrief die u per mail ontvangt.

Digitaal schriftje / Kidslink@pp

De @pp met toegang tot "mijn Vereen" en het digitale schriftje van uw eigen kind.

 

Veiligheid & Kwaliteit

De RI

Iedere opvanglocatie wordt voor aanvang gecontrolleerd op veiligheid en gezondheid. Dit gebeurd door middel van een risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid, ook wel de RI genoemd. De RI wordt jaarlijks herhaald. De RI van uw gastouder is o.a. in te zien op "mijn Vereen".

GGD Inspectierapport & Landelijk Register Kinderopvang

Ook uw gastouderbureau wordt jaarlijks gecontrolleerd. De eerste inspectie, wordt binnen drie maanden herhaald. Daarna worden ze jaarlijks herhaald. Het laatste GGD inspectierapport van gastouderbureau Vereen is hier te downloaden.