Waarom kiezen voor gastouderbureau Vereen

Met Vereen staat u niet alleen!

Vraagouders en gastouders samenbrengen is ons motto. Daarbij is ieder gezin uniek en daarom onderhouden wij een breed en gevarieerd aanbod aan gastouders. Zo streven wij ernaar voor ieder gezin een passende gastouder te vinden.

Onze gastouders geven duidelijk aan wat de kenmerken zijn van hun gastouderopvang. Vereen maakt deze kenmerken inzichtelijk voor de vraagouders waardoor de vraagouders makkelijk passende opvang vinden.Wij kennen onze gastouders en weten wat hun kwaliteiten zijn. 

 

Voor wie?

Voor iedereen! Door een breed aanbod en open te staan voor iedere vorm van opvang, kan Vereen aansluiten bij de wens van ieder gezin. De gastouder maakt het onderscheid.

Voorbeelden van opvangspecificaties: Het uitdragen van geloof, muzikale kwaliteiten, artistieke kwaliteiten, voorschoolse en naschoolse opvang, landelijk, stads, dichtbij school, sportief, …

 

Landelijk

Wij werken landelijk en komen naar u toe! Wij vinden het belangrijk u te ontmoeten op locatie. Zo krijgen wij een goed beeld van de gastouderopvang en het vraaggezin. Door een goed beeld te krijgen van beide partijen, kunnen we de juiste match maken.

 

Werving

Wij helpen u actief zoeken naar gastgezinnen! Wij regelen o.a. de benodigde promotiematerialen, zoals flyers en promotie via social media! We kijken naar wat bij u past! Wij helpen onze gastouders hun “lege plekken” weer te vullen en we motiveren jou en jouw collega gastouders om elkaar hierbij te ondersteunen. 

 

Begeleiding

Bemiddeling

Bij ieder die met kinderen/mensen te maken heeft, is het niet elke dag feest. Meestal wel, maar niet altijd. Iedereen heeft wel eens tegenslagen, groot of klein. Mocht u er niet meer uitkomen, vergeet dan Vereen niet! Wij zullen er alles aan doen om samen met u  naar een oplossing te zoeken. Alleen bent u sterk, maar samen bent u sterker! Vereen luistert graag naar uw verhaal.

Opvoedkundige vraagstukken

Vereen heeft veel kennis en ervaring op het gebied van pedagogiek in huis. Vereen blijft zich scholen op dit gebied, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze kennis, ervaring, ondersteuning en begeleiding.

Opstarten

Of u nu ouder of gastouder bent, Vereen begeleidt u vanaf uw aanmelding tot aan de registratie. Wij leggen u graag uit wat de stappen bij een aanvraag zijn. Wij doorlopen de stappen met u en begeleiden u daarin.

 

Scholing

Vereen biedt scholing op maat aan. Vanuit onze gesprekken, maar ook op verzoek, zullen er interessante onderwerpen voor scholing naar voren komen. Daar waar behoefte naar is, zal Vereen scholing verzorgen. Vereen heeft ruime onderwijservaring in huis en daar laten wij u van profiteren!

De bijeenkomsten voor scholing zijn naast informatief ook een moment om in contact te komen met uw collega’s bij Vereen. Wij zullen de ontmoeting op een leuke, ongedwongen manier stimuleren. Het is leerzaam en gezellig!
 

Gastouder op vakantie of langdurig ziek?

Mocht u dit wensen, dan zal Vereen er alles aan doen om passende vervangende opvang te regelen. Hoe eerder de vakantiedagen zijn doorgegeven, hoe groter de kans op vervanging. Door een breed aanbod aan gastouders, streven wij ernaar om voor ieder passende vervanging te regelen.
 

Inspiratie

Vereen is creatief. Er zullen regelmatig interessante ideeën en activiteiten worden verstuurd via de mail. Vereen houdt haar (gast)ouders op de hoogte van bijzondere gebeurtenissen en evenementen. Vereen stimuleert haar gastouders onderling ook ervaringen te delen.
 

Vragen over aangifte of belasting?

Wij hebben veel expertise en ervaring in huis. Ook hierin helpen wij u graag.